Οι μας

πάντα δίπλα σας

Στην PCU – Karadimas Georgios παρέχουμε υπηρεσίες επισκευής και αναβάθμισης συσκευών υψηλής τεχνολογίας όπως ηλεκτρονικών υπολογιστών, laptop, tablet αλλά και υπηρεσίες κατασκευής – συντήρησης δικτύων, διακομιστών (Server), λύσεων Cloud καθώς και πώλησης Υπολογιστών, περιφερειακών ειδών και αξεσουάρ.

1700 +
αιτήματα ανά έτος
1300 +
ευχαριστημένοι πελάτες
3500 +
ώρες ανά έτος

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες της επιχείρησης, του απλού χρήστη και του παθιασμένου gamer αλλά και κάθε πελάτη που αναζητά λύσεις σε θέματα μηχανογράφησης, τεχνικής υποστήριξης και προμήθειας εξοπλισμού. Επιλέγουμε ανάμεσα στους μεγαλύτερους κατασκευαστές την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας και την προσφέρουμε στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Ενδιαφερόμαστε πραγματικά για κάθε πελάτη ξεχωριστά και είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες μας.

μερικές μας

Απομακρυσμένη Υποστήριξη
Συνδεόμαστε στον υπολογιστή σας με ασφαλή μέσα και επιλύουμε άμεσα το πρόβλημα που έχει προκύψει, γρήγορα και οικονομικά
Επισκευή Laptop
Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση οθόνης, πληκτρολογίου, μητρικής, κάρτας γραφικών, συστήματος ψύξης, βύσματος τροφοδοσίας ή θυρών κ.α.
Επισκευή Υπολογιστών και περιφερειακών
Ελέγχουμε, εντοπίζουμε και αποκαθιστούμε κάθε πρόβλημα που έχει ο υπολογιστής ή το περιφερειακό σας γρήγορα και οικονομικά.
Επισκευή στο χώρο σας
Ερχόμαστε στο χώρο σας για να επιδιορθώσουμε το πρόβλημα του υπολογιστή σας ή του δικτύου της επιχείρησής σας.

Εγκατάσταση και υποστήριξη δικτύων
Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την υποστήριξη του τοπικού δικτύου και του ενεργού εξοπλισμού του.
Μηχανογράφηση επιχειρήσεων
Σχεδιάζουμε την λύση μηχανογράφησης που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησης σας σε συνδυασμό με τις απαραίτητες υπηρεσίες υποστήριξης.
Εγκατάσταση και υποστήριξη Server
Εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε Servers όλων των κατασκευαστών, με λειτουργικό σύστημα Windows, Linux ή για εξειδικευμένες λειτουργίες.
Συμβόλαια συντήρησης
Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία πακέτων υποστήριξης μπορούμε να προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών με προσυμφωνημένο κόστος ανά μήνα ή ανά έτος.

επισκευή μας

από το 2000 προσφέρουμε καθημερινά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υποστήριξης στο άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο μας, είμαστε δίπλα σας για να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις ανάγκες σας και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με συνέπεια και επαγγελματισμό.

01

παραλαβή

Παραδίδετε την συσκευή σας στο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης ή επικοινωνείτε μαζί μας ώστε να προγραμματίσουμε παραλαβή από το χώρο σας. Παράλληλα καταγράφουμε μια σύντομη περιγραφή της βλάβης και των συμπτωμάτων.

02

έλεγχος

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας ελέγχει την συσκευή και εντοπίζει την αιτία του προβλήματος. Παράλληλα διενεργεί ένα πλήρη έλεγχο της συσκευής για να διαπιστώσει ότι δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

03

ενημέρωση

Το τεχνικό μας τμήμα σας ενημερώνει για τα προβλήματα που εντόπισε, τις πιθανές λύσεις επισκευής καθώς και μια εκτίμηση του χρόνου και κόστους επισκευής της κάθε μίας.

04
επισκευή

Κατόπιν συμφωνίας προχωράμε στη επισκευή της συσκευή σας και ελέγχουμε τη καλή λειτουργία αυτής. Μετά από κάθε επισκευή εκτελείται εκ νέου διαγνωστικός έλεγχος ώστε να διασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την επισκευή της, την παραδίδουμε στην αρχική κατάσταση.

05
παράδοση

Μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες επισκευής και ελέγχου, ενημερώνεστε άμεσα ώστε να παραλάβετε την συσκευή σας από το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης ή να προγραμματίσουμε την παράδοση στο χώρο σας.

06
εγγύηση

Σας παρέχουμε εγγύηση για τα μέρη της συσκευής που αντικαταστάθηκαν και τα αντικαθιστούμε χωρίς επιπλέον κόστος σε περίπτωση που παρουσιάσουν ξανά πρόβλημα.