20 +
χρόνια στο χώρο
1300 +
ευχαριστημένοι ιδιώτες πελάτες
550 +
υποστηριζόμενες επιχειρήσεις
1700 +
αιτήματα υποστήριξης ανά έτος

Γνωρίστε μας

ποιοι είμαστε και τι κάνουμε

Από το 2000 παρέχουμε λύσεις πληροφορικής και υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης σε εταιρικούς και οικιακούς πελάτες.

Διαθέτουμε πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο και μπορούμε να επισκευάσουμε γρήγορα, αποτελεσματικά και αξιόπιστα κάθε πρόβλημα του Laptop, του υπολογιστή σας και των περιφερειακών σας.

Έχουμε την τεχνογνωσία να υποστηρίξουμε τους Servers της επιχείρησής σας σε περιβάλλον Windows αλλά και να εγκαταστήσουμε κάθε μορφής Server σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Προσφέρουμε λύσεις για προμήθεια εξοπλισμού προσαρμοσμένου στις απαιτήσεις σας καθώς και υλοποίηση τόσο on premises όσο και στο cloud. Παράλληλα, διαθέτουμε συνεργασίες για λύσεις Backup κάθε μεγέθους, On premises και cloud, από την Acronis, Synology, Qnap, Symantec κ.α.

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία για να υποστηρίξουμε κάθε είδος δικτύου, ενσύρματου ή ασύρματου, καθώς και όλου του δικτυακού σας εξοπλισμού (Καλωδίωση, Switches, Routers, Access points κ.λ.π.). Μπορούμε να προσφέρουμε λύσεις προστασίας, διαχείρισης και ελέγχου του τοπικού σας δικτύου καθώς και λύσεις πρόσβασης στο internet για την επιχείρησή σας.

Για την ασφαλή πρόσβαση από απόσταση στο εσωτερικό δίκτυο μπορούμε να προσφέρουμε λύσεις VPN με κρυπτογράφηση από μια μεγάλη γκάμα κατασκευαστών.

Τι μας

Ο δρόμος για την επιτυχία είναι μια διαρκής διαδικασία που οφείλει να βασίζεται σε σταθερές αξίες

Για εμάς κάποια πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα και αυτά είναι οι αξίες μας. Για κάθε πελάτη ανεξαρτήτως μεγέθους και χρημάτων δεν χωράνε συμβιβασμοί ή εκπτώσεις σε:

  • ασφάλεια

  • επαγγελματισμό

  • σεβασμό και αφοσίωση στον πελάτη

  • διακριτικότητα και εχεμύθεια

  • ταχύτητα εξυπηρέτησης

  • διαφάνεια στην επικοινωνία

  • ομαδικότητα

Χρόνος επισκευής*

εντός 24 ωρών
87 %
εντός 48 ωρών
98 %

* Στατιστικά προηγούμενων επισκευών με απομακρυσμένη υποστήριξη. Αφορά αποκλειστικά επιχειρήσεις.

Πιστοποιήσεις και διακρίσεις

Client Logo Image
Client Logo Image
Client Logo Image
Client Logo Image