Επισκευή Laptop

δίνουμε ξανά ζωή στο φορητό σας υπολογιστή για πολλά πολλά ακόμη χρόνια

Μόνο στηv PCU® – Karadimas Georgios θα βρείτε του εξειδικευμένους τεχνικούς που θα λύσουν κάθε πρόβλημα του Laptop σας, ακόμα και αυτό που οι υπόλοιποι θα σας έλεγαν ότι δεν επισκευάζεται.

Ο φορητός σας υπολογιστής είναι ένα απαραίτητο εργαλείο που είναι δύσκολο να αντικατασταθεί. Στην PCU το γνωρίζουμε πολύ καλά και έχουμε πάντα οικονομικές λύσεις για την επισκευή του που θα δώσουν ζωή στο laptop σας για πολλά ακόμη χρόνια.

Με μια μεγάλη ποικιλία καινούργιων ανταλλακτικών απευθείας από οίκους του εξωτερικού μπορούμε να προσφέρουμε κορυφαία ποιότητα επισκευής χωρίς μεγάλο κόστος. Ενώ αλλού για την επισκευή θα χρησιμοποιούσαν μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης, εμείς δουλεύουμε μόνο με καινούργια ανταλλακτικά.

Σε περιπτώσεις που δεν  υπάρχει διαθέσιμο καινούργιο ανταλλακτικό, ή κατόπιν απαίτησης του πελάτη, επιλέγουμε από προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες, ανακατασκευασμένο αποκλειστικά και μόνο κατηγορίας GRADE A με εγγύηση αντίστοιχη με αυτή ενός καινούργιου.

Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε πάντα την κορυφαία ποιότητα επισκευής που μπορεί μόνο η PCU να προσφέρει.

Ξέρουμε ότι το Laptop σας δεν είναι για πέταμα και μπορούμε να δώσουμε λύσεις ακόμη και σε περιπτώσεις που οι υπόλοιποι θα σας έλεγαν να το πετάξετε. Φέρτε το φορητό σας στο τεχνικό μας τμήμα και εμείς μπορούμε να το επισκευάσουμε ακόμη και σε περιπτώσεις σαν τις παρακάτω: